Wilt u meer informatie of offerte, neem contact met ons op: 075 - 6401797

Van Baarsen B.V. Aannemer Zaandam "Amsterdam Area", Bouw en GWW, Begint het werk goed!... Beeindigd het werk goed!

Van Baarsen BV kunt u het best omschrijven als een allround aannemersbedrijf in met name de grond-, weg- en waterbouw die werkt met vaste professionals. Wij onderscheiden ons door met een relatief klein team, grote opdrachten en objecten te realiseren met klasse en kwaliteit. 

Hoe Van Baarsen ooit begon?

In 1981 startte Peter van Baarsen zijn aannemingsbedrijf, nadat hij eerst 10 jaar als directeur bij S. van Baarsen & zonen werkzaam was. Dit bedrijf werd door zijn vader en inspirator Bas van Baarsen opgericht in 1946.

Sebastiaan (Bas) van Baarsen (1922 -19790) was een persoonlijkheid. Een man met visie, een enorme drive, durf en creativiteit. Samen met zijn zeer gemotiveerde collega's, waaronder veel familieleden, bouwde hij in ca. twintig jaar, een miljoenenbedrijf. De activiteiten van de onderneming(en) beperkte zich niet alleen tot het aannemen van weg- en waterbouwkundige werken voor o.a. NS en PWN, maar ook transport, overslag, grondverzet, baggerwerken, verhuur van machines, een handelsmaatschappij en nota bene een rederij met cruiseschepen. Al deze activiteiten werden onafhankelijk van elkaar volwaardige ondernemingen in de markt.

Peter van Baarsen, onze directeur, vindt het leuk met zijn mensen mee te werken op de diverse werken. Hij ambieert geen groot bedrijf met veel mensen, maar een klein goed geolied geweldig team met wie hij in korte tijd relatief grote werken kan maken. Teamwork makes the dream work. Peter heeft 2 zonen, waar hij apetrots op is.

Sebastiaan van Baarsen, zijn oudste is eveneens werkzaam in de Infra, Weg en Waterbouw bij TMG international. Hij begeleid projecten in o.a. India in opdracht van Tata Steel. Hij leert de bouwmensen daar om met name veilig te werken. Sebastiaan ambieert, zodra zijn gezin het toelaat, zelfstandig ondernemer te worden.

Pim van Baarsen, zijn jongste zoon is zelfstandig ondernemer in Marketing. Zijn bedrijf CMA-Silverstone is gevestigd in Engeland. Hij  zorgt dat alle facetten (juiste marketing mix) van de marketing gerealiseerd (website, social media, etc.) en benut worden voor toeleveranciers bedrijven van de auto industrie, de auto sport (MIA) en bij uitstek de Formule 1. Het is daarom ook dat hij Nederland voor Engeland verruild heeft. Daar is Formule 1 heel erg populair. Pim ambieert manager te worden van een Formule 1 team.


Nu

Van Baarsen BV houdt zich onder andere bezig met opdrachtgevers zoals gemeenten en provinciale opdrachtgevers. De opdrachten bestonden destijds en bestaan thans nog steeds uit het uitvoeren en onderhouden van bruggen, pleinen en viaducten in de Openbare Ruimte. Wij beschikken over een zeer breed netwerk van onderaannemers, gerenommeerde en betrouwbare bedrijven die gespecialiseerd zijn in verschillende soorten werk. Wij streven er voortdurend naar een goed bedrijf te zijn en duurzaam succes te bereiken.
Kaart
Opbellen
E-mail
Info