Wilt u meer informatie of offerte, neem contact met ons op: 075 - 6401797

Van Baarsen B.V. Aannemer Zaandam "Amsterdam Area", Bouw en GWW, Begint het werk goed!... Beeindigd het werk goed!

Bouwproject Molen-As de Zon "Amsterdam Area" - De Zaanse Schans

Aan de Kalverringdijk te Zaandam, 5 riante bedrijfswoningen aan rivier de Zaan, met een open verbinding naar het Noordzee kanaal en het Noord-Hollands kanaal, met name het Alkmaarder meer.

Nabij een van 's lands mooiste locaties, de Zaanse Schans, worden direct aan het water luxe bedrijfsvilla's gerealiseerd. Een uitstekende mogelijkheid om wonen en werken op een gerieflijke manier te combineren.

15 Minuten met de auto vanaf "Amsterdam Centraal Station" of Purmerend, 15 minuten met de trein van station Zaandijk - Zaanse Schans naar Amsterdam en aan beschermd natuurgebied Kalverpolder, 3 minuten fietsen naar o.a. de bakker in Zaandijk en 3 minuten fietsen naar o.a. de Deka Supermarkt in Wormer.
Uniek is de ligging aan het water, de hier heel brede Zaan, met steiger- en afmeermogelijkheden op/aan eigen tuin. De royale kavel is aan de andere zijde (ongeveer oostelijk) met de 'eigen binnenweg' direct aangesloten op de openbare weg. Uniek naast de Zaan natuurlijk ook de naastgelegen Zaanse Schans.


Type "De Wiek":

Uniek gelegen kavels van ca 700m2, goede bereikbaarheid, ruime woning ca 1267 m3, uitkijkend over de Zaan, hardhouten steiger voor woningen aan het water. Er zijn twee mogelijkheden:

Perceel bouwgrond met bouwvergunning voor de bouw van een "Wiekwoning" (kavel 5) aan de Zaan, plaatselijk bekend als Kalverringdijk 43 te 1509 BT Zaandam, gemeente Zaanstad Kadastrale gegevens:
Gemeente Zaandam: sectie A nummer 1526, groot 806 m² nummer 1524, groot 57 m². Totaal ca. 863 m².

Perceel bouwgrond met bouwvergunning voor de bouw van een "Wiekwoning" (kavel 2), gedeeltelijkgelegen aan de Zaan (ca. 6 tot 9 meter) aan de Zaan, plaatselijk bekend als Kalverringdijk 49, 1509 BT Zaandam, Kadastrale gegevens: Gemeente Zaandam: sectie deel van A nummer 1472, Totaal ca. 673 m².


Type "De As":

Uitkijkend over de polder, uniek gelegen kavel van ca 700m2, goede bereikbaarheid, voldoende parkeermogelijkheden, ruime woning ca 1267m3. De As-woning is afgebouwd en op korte termijn te betrekken.
Informatie: 
Het perceel grond omvat diverse bouwrijpe bouwkavels, als onderdeel van het project 'Molen-As de Zon'. Een project voor de realisatie van een 5-tal vrijstaande royale woningen met bedrijfsmogelijkheden, waarvan drie
woningen inmiddels zijn gerealiseerd. Drie zijn er gebouwd. Een daarvan is zoals hierboven vermeld, te koop.

Ter plaatse is goed te beoordelen op welke wijze de ontwikkeling van het project is gevorderd en hoe de onderhavige kavels worden ingericht en bebouwd.

Uniek is de ligging aan het water, de hier heel brede Zaan, met steiger- en afmeermogelijkheden op/aan eigen tuin. De royale kavel is aan de andere zijde (ongeveer oostelijk) met de 'eigen binnenweg' direct aangesloten op de openbare weg. Uniek naast de Zaan natuurlijk ook de naastgelegen Zaanse Schans.

Ligging: aan de oostzijde zicht over de Kalverpolder, een polder van 170 ha in het noordwesten van Zaandam die grotendeels bestaat uit veenweide. De polder is beroemd omdat zich in het westen ervan de Zaanse Schans bevindt, maar ook verder is het een boeiend natuurgebied met bovendien een rijke cultuurhistorie. 

In het zuidoosten van deze polder ligt de buurtschap Haaldersbroek. Ze wordt in het zuiden begrensd door de waterloop Braak, die in de Poel, een zijwater van de Zaan, uitkomt. Aan de overkant van deze waterloop vindt men de buurtschap 't Kalf. In het westen grenst de polder aan de Zaan, ten noorden aan de Enge Wormer en ten westen ervan vindt men de Wijde Wormer. 
Oplevering: Perceel is bouwrijp op korte termijn worden opgeleverd.
Bestemming: het vigerend bestemmingsplan is het plan 'Zaanse Schans e.o'. Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad van Zaanstad vastgesteld op 16 februari 2012. Bestemming wonen met bedrijf, conform staat van bedrijfsactiviteiten.
Zelf bouwen: Droomt u van zelf bouwen: Dan is dit uw kans!

Kaart
Opbellen
E-mail
Info