Wilt u meer informatie of offerte, neem contact met ons op: 075 - 6401797

Van Baarsen B.V. Aannemer Zaandam "Amsterdam Area", Bouw en GWW, Begint het werk goed!... Beeindigd het werk goed!

Bruggen bouwen

Bruggen bouwen is altijd iets speciaals bij van Baarsen. Niet alleen het afleveren van een prachtig totaalpakket, maar ook het symbolische aspect. Een brug verbindt wegen, land en mensen om verder te kunnen binnen de infrastructuur van Nederland. Zo werkt van Baarsen ook. Ons team verbindt experts met professionals binnen de gestelde termijn en met een persoonlijke know how. Zo kennen wij al onze medewerkers persoonlijk om snel en accuraat te werk te kunnen gaan. Kijkt u gerust eens op onze website, daar vindt u ons portfolio en onze tevreden opdrachtgevers. Van Baarsen helpt u graag met verbinden, of dit nu een brug is of anders. Van Baarsen ontwerpt, calculeert en bouwt alles met passie.

 

Bruggen bouwen met van Baarsen

Bruggen laten bouwen door van Baarsen is dankzij kwaliteit wegen met elkaar verbinden. Van Baarsen is al jarenlang een bekende naam in de infrastructuur in Nederland. Zo zijn wij verantwoordelijk voor talloze projecten met een prachtige afwerking en tevreden opdrachtgevers. Van Baarsen werkt voor overheden, bedrijven en ook, maar in minder mate voor particulieren. Dat komt omdat wij veel werken en onderhoud doen in de Openbare Ruimte (immers het domein van de overheid) maken. De kracht van ons bedrijf vindt u vooral in ons compacte team met korte lijnen tussen onderaannemers, medewerkers en specialisten. Allemaal in één bekend team, wat leiding krijgt door onze ingenieur en eigenaar: de heer van Baarsen. Ervaring telt, dat blijkt wel dankzij het familiebedrijf van Baarsen, Onder meer door kunde en het continu blijven ontwikkelen en bijscholen maakt een bedrijf succesvol. Ons team ziet iedere opdracht als een nieuwe uitdaging. De uitdaging om alles succesvol, binnen de gestelde termijn en budget af te ronden. Wij horen van onze klanten dat zij de persoonlijke aandacht en (alle) disciplines onder één dak een sterk punt vinden binnen van Baarsen. Dat werkt wel zo prettig, een compact team met grootse kwaliteiten.

 


Contact voor bruggen bouwen

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de experts van Van Baarsen B.V. voor meer informatie en advies over bruggen bouwen. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken. Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl.

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info