Wilt u meer informatie of offerte, neem contact met ons op: 075 - 6401797

Van Baarsen B.V. Aannemer Zaandam "Amsterdam Area", Bouw en GWW, Begint het werk goed!... Beeindigd het werk goed!

Beschoeiing & Damwanden

Beschoeiing door van Baarsen zorgt ervoor dat uw aardewal tegen waterschade beschermd wordt. Van Baarsen B.V. is een aannemersbedrijf met veel kunde in de oevervoorziening, beschoeiing en steigerbouw. Beschoeiingen zijn één van onze specialiteiten. Het aanbrengen van diverse soorten beschoeiing geeft een veilige en zeer nette oplossing van het verloren gaan van de aardwal. Door te werken met natuurlijke producten, krijgt de waterkant een eigen uitstraling die dicht bij het origineel komt. Een kunststof beschoeiing geeft weer een wat langere levensduur en een moderne uitstraling. De keuze voor het materiaal verschilt natuurlijk enorm per project. Van Baarsen adviseert u graag door ervaring en kennis te delen van ons enthousiaste team van professionals.

 

Beschoeiing door van Baarsen B.V.

Beschoeiing door van Baarsen B.V. geeft een professionele afwerking aan uw object. Dankzij onze tienjarige ervaring in de beschoeiingstechniek zijn wij meester geworden in het afwerken en beveiligen van oevers. Dankzij de korte lijnen binnen ons bedrijf kent van Baarsen ieder personeelslid ik stel voor “een ieder op de werkvloer” persoonlijk, wat altijd leidt tot een strakke communicatie en snelle afwerking. Veel kennis op de bouwplaats en het gehele bouwproces komt van oudsher vooral dankzij de eigenaar, de heer van Baarsen, die als ingenieur betiteld  is. Deze kennis is aan een klein en vast team doorgegeven zodat het bedrijf van Baarsen staat voor kwaliteit. Wij bieden altijd een gehele service, van tekening, calculatie tot de daadwerkelijke bouw (design & construct). Dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig en voordelig ervaren, omdat de tussenkomst van andere bedrijven hierdoor niet nodig is. Dat is prettig, een compact team met grootse kwaliteiten.

 

Contact voor beschoeiing

Neemt u gerust vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie en advies over beschoeiing. Graag zijn wij u van dienst en gaan wij enthousiast aan het werk om van uw opdracht een kwaliteitsproject te maken. Voor vragen of een offertegesprek kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.

U kunt contact met ons opnemen via tel: 075 6401797 en e-mail: info@vanbaarsenbv.nl.

Kaart
Opbellen
E-mail
Info